🎉 HELLO PUPPIES - 27 FEBRUARY 2022 🎉

PUPPIES

Af en toe fokken we een nestje en veel schattiger als een Malamute pup is er bijna niet. De ultieme knuffelbeertjes, maar wel met hele scherpe tandjes. Altijd ondeugend en een hele klus om op te voeden. Wij adviseren iedereen om, en dat geld eigenlijk voor ieder ras, met een pup naar een puppencursus te gaan. Hier leer je de basis van de gehoorzaamheids training en waardevolle omgangsregels met je nieuwe pup. Als u er over denkt om een Malamute aan uw gezin toe te voegen dan begint het natuurlijk met een goede kennismaking, dus maak snel een afspraak om eens puppen te komen kijken en knuffelen. Direct een vraag stellen, dat kan. Stuur een email naar stormchaserkennels@me.com

Planning

Marvel01.jpeg

Af en toe hebben wij een een nestje en mocht u voor een pup in aanmerking willen komen dan kan dat. Ook hier begint alles weer met de kennismaking, uw verwachtingen en ervaringen dragen bij aan wat voor karakter het beste bij u past. Iedere pup is weer verschillend, de een is wat onstuimiger als de andere en niet ieder karakter past bij u als persoon. Door de jaren heen hebben we al heel veel goede hond/baas combinaties weten te matchen.

Traditie

Het houden van honden en vooral Malamutes geeft veel verantwoording. Het is tenslotte een grote en sterke hond die zich in principe staande kan houden in de meest erbarmelijke omstandigheden. Door de dikke vacht is uw hond dan ook actiever in de kou dan in de warmte. Veel bewegen in de volle zon is een grote no-no voor een Malamute, in de vrieskou uren wandelen en rennen is natuurlijk geen enkel probleem.

QBMQE2825.jpeg

Werken

Schermafbeelding%202020 11-26%20om%2018.55.11

De basis van de fokkerij zijn natuurlijk gezonde ouderdieren die aan de standaard voldoen en ook nog eens onze criteria halen. Met alleen goede looks kom je er niet, goede bespiering en werklust zijn tenslotte wezenlijke onderdelen van het karakter. Een slede van zijn plek krijgen is 1, maar een slede thuisbrengen vraagt heel wat meer disciplines. En dan moet het ook nog eens een geweldige huishond zijn want die slede is er maar even en het gezin altijd.

SCK script-logo2.jpeg